181 Харчові технології
- Зараховано: 20
- Оригіналів: 20
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Бурківський Р. Ю. | — | 190.000 | До наказу (б) |
190
|
— | done_all |
2 | 2 Павелківська І. Ю. | — | 180.000 | До наказу (б) |
180
|
— | done_all |
3 | 3 Смілик В. В. | — | 180.000 | До наказу (б) |
180
|
— | done_all |
4 | 4 Гашенко С. В. | — | 170.000 | До наказу (б) |
170
|
— | done_all |
5 | 5 Денисюк Т. В. | — | 160.000 | До наказу (б) |
160
|
— | done_all |
6 | 6 Журавель М. В. | — | 158.000 | До наказу (б) |
138 100 140
|
— | done_all |
7 | 7 Шинкар К. В. | — | 155.000 | До наказу (б) |
155
|
— | done_all |
8 | 8 Горобей Ю. І. | — | 150.000 | До наказу (б) |
150
|
— | done_all |
9 | 9 Міщенко А. Р. | — | 150.000 | До наказу (б) |
150
|
— | done_all |
10 | 10 Ковальчук А. І. | — | 145.000 | До наказу (б) |
145
|
— | done_all |
11 | 11 Бойко Д. О. | — | 140.000 | До наказу (б) |
140
|
— | done_all |
12 | 12 Кролик М. В. | — | 140.000 | До наказу (б) |
140
|
— | done_all |
13 | 13 Полосьмак Д. В. | — | 140.000 | До наказу (б) |
140
|
— | done_all |
14 | 14 Кіпчук Я. О. | — | 130.000 | До наказу (б) |
130
|
— | done_all |
15 | 15 Животенко А. А. | — | 130.000 | До наказу (б) |
130
|
— | done_all |
16 | 16 Нікітіна В. В. | — | 110.000 | До наказу (б) |
110
|
— | done_all |
17 | 17 Поліщук Б. П. | — | 110.000 | До наказу (б) |
110
|
— | done_all |
18 | 18 Даленко Н. В. | — | 100.000 | До наказу (б) |
100
|
— | done_all |
19 | 19 Парасюк П. М. | — | 100.000 | До наказу (б) |
100
|
— | done_all |
20 | 20 Олексієнко Д. П. | — | 0.000 | До наказу (б) | — | — | done_all |
21 | 21 Клименко А. В. | — | 170.000 | Відхилено (б) |
136 131 142
|
— | — |
22 | 22 Медведь К. В. | — | 158.000 | Відхилено (б) |
128 114 136
|
— | — |
23 | 23 Заєць О. В. | — | 167.000 | Відмова |
143 121 136
|
— | — |
24 | 24 Герасімова К. А. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
25 | 25 Основенко А. П. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
26 | 26 Томашевська Н. Д. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |