Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 9 • БМ 5 • К 4
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 130
Математика , k=1.25 , мін.бал 130
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 130
Історія України , k=1.25 , мін.бал 130
Біологія , k=1.25 , мін.бал 130
Фізика , k=1.25 , мін.бал 130
Хімія , k=1.25 , мін.бал 130
Співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Донець В. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done_all
2 Сандула І. В. 168.000 До наказу (б) 168
  • Співбесіда: 168
  • РК: 1.04
done_all
3 Кострульова О. С. 167.000 До наказу (б) 167
  • Співбесіда: 167
  • РК: 1.04
done_all
4 Чердаклієва М. О. 165.000 До наказу (б) 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.04
done_all
5 Кравцова А. В. 153.000 До наказу (б) 153
  • Співбесіда: 153
  • РК: 1.04
done_all
6 Камордина К. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all