Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Горовенко А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Конюченко В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Дідик М. С. 0.000 До наказу (к) done_all