Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 11
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вакарюк О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Русу І. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Опеченик К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Остапович О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Пампуха Р. П. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Олексюк О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Тинкалюк А. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Скрипкар Є. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Дєдов Б. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Бунякова К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Лящук С. В. 0.000 Рекомендовано (к)