Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 39 • БМ 2 • К 37
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.5
readiness_score 170.400
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Іваненко О. Є. Пр. 2 175.200 До наказу (б) 162 184
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 162
  • Фахове випробування: 184
  • РК: 1.07
done_all
2 Ровчак Т. Є. Пр. 1 170.400 До наказу (б) 121 140 197
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 140
  • Фахове випробування: 197
  • РК: 1.07
done_all
3 Подолян А. В. Пр. 1 161.000 Рекомендовано (к) 121 144 180
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 144
  • Фахове випробування: 180
  • РК: 1.07
4 Орел О. С. Пр. 1 171.200 Відмова 137 140 193
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 140
  • Фахове випробування: 193
  • РК: 1.07
5 Халепа О. І. Пр. 1 159.000 Відмова 126 123 182
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • ТЗНК: 123
  • Фахове випробування: 182
  • РК: 1.07