Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 13 • К 13
Заяв 14
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 11
  • Рекомендован на контракт: 11
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 3.6
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендован на контракт: 10
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Акімова М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Шурипа Б. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Запорожець К. П. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Кукуруза А. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Комар О. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Чумаченко В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
7 Суботіна О. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Прокопенко С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Завражська В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
10 Матвєєва Г. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
11 Ткачук О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
12 Куліда Ю. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
13 Морозова О. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
14 Калюш М. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)