Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 5
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Парикваш В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Павлишин І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Дмитришин Н. Б. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Леньо Х. З. 0.000 Відмова
5 Бабчій К. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)