Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 27 • К 27
Заяв 28
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 20
  • Рекомендован на контракт: 20
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 55
  • Конкурс на бюджет: 1.83
  • Зараховано: 30
  • Оригіналів: 30
  • Рекомендовано всього: 11
  • Рекомендован на контракт: 11
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Скляренко І. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Квітко І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Богданов А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Спановський П. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Сердюченко О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Пелешок С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Гавінський Я. М. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Гусєв С. А. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Рибась В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
10 Нікольський Ю. М. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
11 Гончаренко В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Гончаренко А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Красій Р. М. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
14 Козирь О. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
15 Барченко О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Майстренко О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
17 Савченко Д. П. 0.000 Рекомендовано (к) done
18 Дубський О. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
19 Жук О. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
20 Ігумнов О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Плаксій Б. І. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
22 Коломієць О. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
23 Сковородкін Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
24 Поляков А. А. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
25 Кислий О. Г. 0.000 Рекомендовано (к) done
26 Штефанюк С. І. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
27 Надкерничний О. А. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
28 Синьогуб Ю. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)