Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 27
  • Конкурс на бюджет: 0.5
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 46
  • Конкурс на бюджет: 1.28
  • Зараховано: 34
  • Оригіналів: 34
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сорока Д. М. 0.000 До наказу (к) done
2 Гончарук Д. І. 0.000 До наказу (к) done
3 Кравченко О. О. 0.000 До наказу (к) done
4 Мацак Я. О. 0.000 До наказу (к) done
5 Чирко О. В. 0.000 До наказу (к) done