Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 П`яниш В. О. 172.000 Відмова 152 126 134
  • Українська мова: 152
  • Математика: 126
  • Історія України: 134
  • РК: 1.07
2 Чорненький М. В. 165.000 Відмова 138 121 138
  • Українська мова: 138
  • Математика: 121
  • Історія України: 138
  • РК: 1.07
3 Житник Н. В. 129.000 Відмова 129
  • Співбесіда: 129
  • РК: 1.07
4 Четверикова О. С. 121.000 Відмова 121
  • Співбесіда: 121
  • РК: 1.07
5 Гніденко О. В. 0.000 Відмова