Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 25 • К 25
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Коновалова А. А. 186.000 Відмова 186
  • Співбесіда: 186
  • РК: 1.07
2 Бузовська К. А. 163.000 Відмова 142 107 142
  • Українська мова: 142
  • Математика: 107
  • Біологія: 142
  • РК: 1.07
3 Гніденко О. В. 159.000 Скасовано (втрата пріор.) 131 121 130
  • Українська мова: 131
  • Математика: 121
  • Історія України: 130
  • РК: 1.07
4 Гуляєва Я. О. 157.000 Відмова 138 114 124
  • Українська мова: 138
  • Математика: 114
  • Історія України: 124
  • РК: 1.07
5 Сластін С. О. 152.000 Відмова 122 100 142
  • Українська мова: 122
  • Математика: 100
  • Біологія: 142
  • РК: 1.07
6 Масюк Ю. С. 140.000 Відмова 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.07
7 Шарко К. О. 100.000 Відмова 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.07
8 Коваленко Д. Д. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)