Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМГРСТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 140.000
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1 , мін.бал 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шевченко О. С. Пр. 1 159.120 До наказу (б) 140 137 145 10
  • Українська мова: 140
  • Математика: 137
  • Іноземна мова: 145
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 10
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Сацюк Є. В. Пр. 3 154.336 До наказу (б) 149 131 141 10
  • Українська мова: 149
  • Математика: 131
  • Історія України: 141
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 10
  • РК: 1.04
done_all
3 Літвінов В. В. Пр. 1 152.755 До наказу (б) 136 131 137 10
  • Українська мова: 136
  • Математика: 131
  • Іноземна мова: 137
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 10
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
4 Бенуа Д. Ю. К 113.984 До наказу (к) 106 115
  • Українська мова: 106
  • Історія України: 115
  • РК: 1.04
done_all
5 Андресюк В. С. К 122.096 Відмова 138 100 130
  • Українська мова: 138
  • Математика: 100
  • Історія України: 130
  • РК: 1.04