Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кирьян Н. П. 0.000 До наказу (к) done
2 Коркач О. І. 0.000 До наказу (к) done
3 Жураковський С. Л. 0.000 До наказу (к) done
4 Котлік Д. В. 0.000 До наказу (к) done
5 Станков П. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Рубаненко В. А. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Карнаушенко М. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
8 Таранюк В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Ярошенко Г. О. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Піть Є. В. 0.000 Рекомендовано (к) done