Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лещенко А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Юрченко М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ольман Д. В. 0.000 До наказу (к) done
4 Молчанов Г. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Швець С. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Нікітіна Я. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Родюк І. І. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Діброва В. М. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Бачурський М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Нестеров С. В. 0.000 Рекомендовано (к)