Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.35 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Тутова К. С. 123.812 До наказу (к) 137 105 110
  • Українська мова: 137
  • Математика: 105
  • Географія: 110
  • РК: 1.04
done_all