Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

АФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 21-4770154 О. С. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
2 21-4770082 В. В. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
3 21-4769961 Д. О. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
4 Омельченко В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Біличенко Д. П. 0.000 Рекомендовано (к)