Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 14 • К 14
Заяв 15
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 55
  • Конкурс на бюджет: 1.83
  • Зараховано: 30
  • Оригіналів: 30
  • Рекомендовано всього: 11
  • Рекомендован на контракт: 11
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Колотій М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Жеребілов А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Кривошей О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Гайдабрус О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Синьогуб О. М. 0.000 До наказу (к) done
6 Демченко А. Г. 0.000 До наказу (к) done
7 Бердута О. В. 0.000 До наказу (к) done
8 Синьогуб Ю. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Коваль А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Тяжкороб Є. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
11 Синельнік Я. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Барвінко Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Павленко В. М. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
14 Дугін М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Сичов Д. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)