Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВіППТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бражник М. В. Пр. 4 167.440 Деактивовано (зарах. на б) 165 155
  • Українська мова: 165
  • Біологія: 155
  • РК: 1.04
2 Полулях М. М. Пр. 1 137.692 Скасовано (втрата пріор.) 144 114 148
  • Українська мова: 144
  • Математика: 114
  • Історія України: 148
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
3 Полулях М. М. Пр. 4 134.992 Деактивовано (зарах. на б) 144 114 148
  • Українська мова: 144
  • Математика: 114
  • Історія України: 148
  • РК: 1.04
4 Омеляненко С. А. Пр. 5 131.560 Деактивовано (зарах. на б) 149 113
  • Українська мова: 149
  • Математика: 113
  • РК: 1.04