Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 17
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зезуль П. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Бабій К. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Станіслав В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Небоженко Р. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Молдован А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Золотніцький В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Богдашкін А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Віхтюк Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Зіняк А. Ф. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Фрасинюк О. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Собченко С. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Сітніков С. А. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Бабін Л. М. 0.000 Відмова
14 Бриндак С. А. 0.000 Відмова
15 Юрчак М. М. 0.000 Відмова
16 Проданець Б. І. 0.000 Відмова
17 Пирсіков К. Ю. 0.000 Відмова