Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Герганова А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Ковальова О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Кураєва О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Коваль Н. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Лисохмара М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Гордійчук О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Шестерянська Н. С. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Случич Д. О. 0.000 Рекомендовано (к) done