Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 15 • БМ 7 • К 8
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 1.14
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вовчук С. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
2 Тварок В. М. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
3 Кийлюк Н. М. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
4 Огринчук І. Р. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
done_all
5 Мартинюк Ю. О. 142.000 До наказу (б) 142
  • Співбесіда: 142
done_all
6 Дутчак Х. П. 141.000 До наказу (б) 141
  • Співбесіда: 141
done_all
7 Білогубка О. В. 170.000 Допущено 170
  • Співбесіда: 170
8 Попович Л. І. 145.000 Допущено 145
  • Співбесіда: 145