Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 9
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гудима О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Хмарська К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Яцишин Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Авраменко О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Бовт А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Гущина Є. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Кулик І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Літвінова І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Твердохліб В. В. 0.000 До наказу (к) done_all