Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 7
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Голуб І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Доценко Я. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Лопушко В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Соколова Ю. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Чичирко А. П. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Скалига Г. Є. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
7 Котляр А. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)