Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 19 • БМ 9 • К 10
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 0.78
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ардиковська М. Л. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
2 Клочкова В. Ю. 139.000 До наказу (б) 139
  • Співбесіда: 139
  • РК: 1.04
done_all
3 Бугайова Г. С. 125.000 До наказу (б) 125
  • Співбесіда: 125
  • РК: 1.04
done_all
4 Лежень М. С. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
done_all
5 Задорожня Т. І. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
done
6 Семиліт Т. О. 110.000 До наказу (б) 110
  • Співбесіда: 110
  • РК: 1.04
done_all
7 Авельцева Н. В. 100.000 До наказу (б) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all