181 Харчові технології
- Зараховано: 12
- Оригіналів: 12
| ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 1 Золота В. О. | — | 170.000 | До наказу (б) |
170
|
— | done_all |
| 2 | 2 Загороднюк Ю. С. | — | 135.000 | До наказу (б) |
135
|
— | done_all |
| 3 | 3 Хавлюк М. С. | — | 114.000 | До наказу (б) |
114
|
— | done_all |
| 4 | 4 Веретільний Д. В. | — | 112.000 | До наказу (б) |
112
|
— | done_all |
| 5 | 5 Власюк Д. М. | — | 110.000 | До наказу (б) |
110
|
— | done_all |
| 6 | 6 Збрицька І. О. | — | 105.000 | До наказу (б) |
105
|
— | done_all |
| 7 | 7 Пацалюк В. Р. | — | 105.000 | До наказу (б) |
105
|
— | done_all |
| 8 | 8 Мазур О. М. | — | 102.000 | До наказу (б) |
102
|
— | done_all |
| 9 | 9 Подолян Г. О. | — | 101.000 | До наказу (б) |
101
|
— | done_all |
| 10 | 10 Вітюк А. О. | — | 100.000 | До наказу (б) |
100
|
— | done_all |
| 11 | 11 Баліцька Д. С. | — | 100.000 | До наказу (б) |
100
|
— | done_all |
| 12 | 12 Бабій Ю. В. | — | 100.000 | До наказу (б) |
100
|
— | done_all |
| 13 | 13 Мазур В. В. | — | 100.000 | Допущено |
100
Співбесіда
|
— | — |
| 14 | 14 Морозенко А. В. | — | 158.000 | Допущено |
158
|
— | — |
| 15 | 15 Бендовська В. С. | — | 155.000 | Допущено |
155
|
— | — |
| 16 | 16 Ложкін З. О. | — | 149.000 | Допущено |
149
|
— | — |
| 17 | 17 Бондаренко В. О. | — | 140.000 | Допущено |
140
|
— | — |
| 18 | 18 Болюх А. О. | — | 130.000 | Допущено |
130
|
— | — |
| 19 | 19 Омелянінко О. В. | — | 129.000 | Допущено |
129
|
— | — |
| 20 | 20 Остапов Є. М. | — | 121.000 | Допущено |
121
|
— | — |
| 21 | 21 Бондарчук Я. С. | — | 116.000 | Допущено |
116
|
— | — |
| 22 | 22 Кучевська Н. О. | — | 110.000 | Допущено |
110
|
— | — |
| 23 | 23 Яцько Я. А. | — | 104.000 | Допущено |
104
|
— | — |
| 24 | 24 Донець М. Е. | — | 102.000 | Допущено |
102
|
— | — |
| 25 | 25 Москальчук Д. С. | — | 100.000 | Допущено |
100
|
— | — |
| 26 | 26 Кравець В. Ю. | — | 100.000 | Допущено |
100
|
— | — |
| 27 | 27 Донець Р. В. | — | 100.000 | Допущено |
100
|
— | — |