Зачекайте...

181 Харчові технології

ВВіППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 7 • К 3
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.29
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мартинюк А. Д. 171.000 До наказу (б) 137 131 142
  • Українська мова: 137
  • Математика: 131
  • Історія України: 142
done_all
2 Горопацька Т. В. 165.000 До наказу (б) 144 121 132
  • Українська мова: 144
  • Математика: 121
  • Історія України: 132
done_all
3 Войціцький М. Р. 154.000 До наказу (б) 122 107 141
  • Українська мова: 122
  • Математика: 107
  • Історія України: 141
done_all
4 Миколайчук В. С. 146.000 До наказу (б) 118 107 125
  • Українська мова: 118
  • Математика: 107
  • Біологія: 125
done_all
5 Паніна М. Д. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
6 Козаченко Т. В. 115.000 До наказу (к) 115
  • Співбесіда: 115
done_all
7 Самофал В. І. 182.000 Рекомендовано (б) 149 147 140
  • Українська мова: 149
  • Математика: 147
  • Історія України: 140
8 Омельчук К. М. 148.000 Рекомендовано (б) 128 100 128
  • Українська мова: 128
  • Математика: 100
  • Біологія: 128
9 Рудик І. О. 130.000 Допущено 130
  • Співбесіда: 130