Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 30 • БМ 15 • К 15
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 0.67
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Боляк Д. М. 182.000 До наказу (б) 182
  • Співбесіда: 182
done
2 Максів А. Р. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
done
3 Паробек В. І. 176.000 До наказу (б) 176
  • Співбесіда: 176
done
4 Петрочко С. Р. 171.000 До наказу (б) 171
  • Співбесіда: 171
done
5 Няй В. А. 168.000 До наказу (б) 168
  • Співбесіда: 168
done
6 Харченко М. І. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
done
7 Ваврик М. В. 159.000 До наказу (б) 159
  • Співбесіда: 159
done
8 Андрушків О. В. 158.000 До наказу (б) 158
  • Співбесіда: 158
done_all
9 Данилюк К. А. 151.000 До наказу (б) 151
  • Співбесіда: 151
done
10 Бобик А. І. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
done