Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 16
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шейко В. В. 0.000 До наказу (к) done
2 Головін В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Грицаєнко Х. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Луньов О. В. 0.000 До наказу (к) done
5 Шейко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Певний С. О. 0.000 До наказу (к) done
7 Компанієць О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Твердохліб Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Твердохліб Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Холодов О. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Ярмак Р. О. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Постевничий Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Кашпур Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Рижов Д. А. 0.000 Зареєстровано
15 Обіда О. С. 0.000 Заява надійшла з сайту
16 Лісовенко М. П. 0.000 Заява надійшла з сайту