Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 3
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія, Технології харчування (в ресторанному господарстві)
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Тишко С. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Бублій В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Стрельчук Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)