Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 16 • БМ 10 • К 6
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 0.9
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 408-8647687 С. В. 145.000 До наказу (б) 145
  • Співбесіда: 145
  • РК: 1.04
done
2 408-8647233 Г. О. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done
3 Лифарь А. А. 195.000 Деактивовано (зарах. на б) 195
  • Співбесіда: 195
  • РК: 1.04
4 Скрипка В. В. 194.000 Деактивовано (зарах. на б) 194
  • Співбесіда: 194
  • РК: 1.04
5 Леус К. О. 184.000 Деактивовано (зарах. на б) 184
  • Співбесіда: 184
  • РК: 1.04
6 408-8429708 І. О. 170.000 Деактивовано (зарах. на б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
7 408-8554529 Т. В. 165.000 Деактивовано (зарах. на б) 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.04
8 Нічик О. С. 160.000 Деактивовано (зарах. на б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
9 Тодуркін Ф. О. 157.000 Деактивовано (зарах. на б) 157
  • Співбесіда: 157
  • РК: 1.04