Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 9 • БМ 5 • К 4
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шевченко Т. Г. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
  • РК: 1.04
done
2 Химера О. П. 175.000 До наказу (б) 175
  • Співбесіда: 175
  • РК: 1.04
done_all
3 Гармаш Т. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done_all