Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 9 • БМ 5 • К 4
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.8
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Григорова Н. О. 167.000 До наказу (б) 167
  • Співбесіда: 167
  • РК: 1.04
done_all
2 Добрідна В. В. 165.000 До наказу (б) 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.04
done_all
3 Семеняка В. С. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
done_all
4 Бухтій К. О. 155.000 До наказу (б) 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.04
done_all