Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.8
Квота 1 1
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мариновський Д. М. Пр. 1 153.729 До наказу (б) 143 161
  • Українська мова: 143
  • Географія: 161
  • ГК: 1.02
done_all
2 Макар В. Р. Пр. 2 141.525 До наказу (б) 151 107 148
  • Українська мова: 151
  • Математика: 107
  • Біологія: 148
  • ГК: 1.02
done_all
3 Левицька С. С. Пр. 2 122.094 До наказу (к) 114 126 121
  • Українська мова: 114
  • Математика: 126
  • Історія України: 121
  • ГК: 1.02
done_all
4 Хвальбота С. Ю. Пр. 2 138.283 Рекомендовано (к) 142 127
  • Українська мова: 142
  • Географія: 127
  • ГК: 1.02
5 Юріна А. В. К 111.571 Рекомендовано (к) 118 103
  • Українська мова: 118
  • Історія України: 103