Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 5м
ВМ 1 • К 1
Заяв 21
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дмитрів П. Б. 0.000 Допущено
2 Допілко А. В. 0.000 Допущено
3 Палайда Я. С. 0.000 Допущено
4 Леськів Р. Б. 0.000 Допущено
5 Попов В. О. 0.000 Допущено
6 Прокоф`єв А. А. 0.000 Допущено
7 Дорошенко О. О. 0.000 Допущено
8 Білогрась Р. М. 0.000 Допущено
9 Байда Р. М. 0.000 Допущено
10 Бекетов В. Д. 0.000 Допущено
11 Піцишин А. О. 0.000 Допущено
12 Бекетов Ю. Д. 0.000 Допущено
13 Гудзоватий О. А. 0.000 Допущено
14 Луців О. М. 0.000 Допущено
15 Васьків М. Ю. 0.000 Допущено
16 Байдак О. В. 0.000 Допущено
17 Магнич В. М. 0.000 Відмова
18 Дирів І. Б. 0.000 Відмова
19 Сенюта Т. І. 0.000 Відмова
20 Сімохін С. Р. 0.000 Відмова
21 Запотічний В. Б. 0.000 Відмова