Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 25 • БМ 10 • К 15
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 1.2
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ходун У. В. 189.000 До наказу (б) 189
  • Співбесіда: 189
done_all
2 Кревський П. А. 179.000 До наказу (б) 179
  • Співбесіда: 179
done_all
3 Потарась Є. В. 169.000 До наказу (б) 169
  • Співбесіда: 169
done_all
4 Сембрак Ю. М. 159.000 До наказу (б) 159
  • Співбесіда: 159
done_all
5 Прохорович В. М. 157.000 До наказу (б) 157
  • Співбесіда: 157
done_all
6 Розіна Д. Р. 152.000 До наказу (б) 152
  • Співбесіда: 152
done_all
7 Лебединська І. М. 152.000 Відмова 152
  • Співбесіда: 152
8 Панасюк С. М. 0.000 Відмова
9 Шпак В. П. 0.000 Відмова
10 Романюк У. В. 0.000 Відмова
11 Павлівська М. С. 0.000 Відмова
12 Яринюк А. В. 0.000 Відмова