Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Фалтичко В. М. 0.000 Зареєстровано
2 Пшеничко В. В. 0.000 Зареєстровано
3 Потапенко В. Д. 0.000 Зареєстровано
4 Щербина Н. І. 0.000 Зареєстровано
5 Флоря І. В. 0.000 Зареєстровано
6 Огородній Є. О. 0.000 Зареєстровано
7 Пилипенко Р. П. 0.000 Зареєстровано