Зачекайте...

181 Харчові технології

ВТЕФКДТЕУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 150 • К 25
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зверховський С. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Шугайло Т. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Більо О. Б. 0.000 Відмова
4 Туровська К. І. 0.000 Відмова
5 Педорук Д. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
6 Мацько Н. К. 0.000 Відмова
7 Голінгер Я. Ю. 0.000 Відмова