Зачекайте...

181 Харчові технології

СФНУХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 25 • К 25
Заяв 17
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Куделя А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Редько С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Бровенко О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Креслова А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Антоненко Є. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Жолобовський М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Габенко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Дорожкіна А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Пилипенко А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Кипенко Б. С. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Олексенко Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Сененко Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Шилко М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Попова С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Мартинова А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Габенко В. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
17 Гайдар М. А. 0.000 Відмова