Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 15
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шкварковська Д. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Мельник Л. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Тернопільський М. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Бурма Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Пилипяк К. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Проданчук К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Рожко В. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Турик І. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Томнюк К. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Петрів Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Цуркан В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Гаврилян П. С. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Северин Б. В. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Скидан А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Попова О. О. 0.000 До наказу (к) done_all