Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологія Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 9м
ВМ 5 • БМ 4
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Міштур О. О. 152.000 До наказу (б) 152
  • Співбесіда: 152
done_all
2 Токмина О. О. 152.000 До наказу (б) 152
  • Співбесіда: 152
done_all
3 Денисюк А. О. 0.000 Зареєстровано
4 Базилюк В. С. 0.000 Зареєстровано