204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Зараховано: 15
- Оригіналів: 15
- Подано заяв: 27
- Конкурс на бюджет: 2.17
- Зараховано: 15
- Оригіналів: 15
- Рекомендовано всього: 3
- Рекомендован на контракт: 3
- Рейтингові списки 2022 року
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 151-4678150 Є. Ю. Пр. 1 | 1 | 144.186 | До наказу (б) |
106 153
|
Квота-2 | done_all |
2 | 2 151-140475 М. В. Пр. 1 | 1 | 140.700 | До наказу (б) |
134 107 138
|
Квота-2 | done_all |
3 | 3 Яркова К. П. Пр. 1 | 1 | 162.376 | До наказу (б) |
156 143
|
— | done_all |
4 | 4 Бойко Ю. М. Пр. 1 | 1 | 153.778 | До наказу (б) |
140 140 143
|
— | done_all |
5 | 5 Коцар С. С. Пр. 1 | 1 | 153.123 | До наказу (б) |
134 147 142
|
— | done_all |
6 | 6 Павленко Р. С. Пр. 1 | 1 | 152.796 | До наказу (б) |
143 121 149
|
— | done_all |
7 | 7 Давиденко А. О. Пр. 1 | 1 | 151.159 | До наказу (б) |
149 121 142
|
— | done_all |
8 | 8 Бічук А. І. Пр. 1 | 1 | 149.613 | До наказу (б) |
142 114 147
|
— | done_all |
9 | 9 Єрмак О. І. Пр. 1 | 1 | 148.794 | До наказу (б) |
148 127
|
— | done_all |
10 | 10 Ярова А. В. Пр. 1 | 1 | 148.430 | До наказу (б) |
145 114 142
|
— | done_all |
11 | 11 Пугач В. С. Пр. 1 | 1 | 148.212 | До наказу (б) |
131 118 160
|
— | done_all |
12 | 12 Сорока Р. О. Пр. 2 | 2 | 143.428 | До наказу (б) |
136 121 134
|
— | done_all |
13 | 13 Ковалівська О. М. Пр. 1 | 1 | 142.610 | До наказу (б) |
142 100 140
|
— | done_all |
14 | 14 Безверхий О. Р. Пр. 1 | 1 | 140.791 | До наказу (к) |
134 114 134
|
— | done_all |
15 | 15 Козачок М. П. Пр. 1 | 1 | 131.514 | До наказу (к) |
110 114 141
|
— | done_all |
16 | 16 Матвієнко Т. С. Пр. 1 | 1 | 136.152 | Відхилено (к) |
131 121 122
|
— | — |
17 | 17 151-6317878 А. С. Пр. 3 | 3 | 138.030 | Деактивовано (зарах. на б) |
125 131 131
|
Квота-2 | — |
18 | 18 Горін В. О. Пр. 2 | 2 | 148.119 | Деактивовано (зарах. на б) |
122 154
|
— | — |
19 | 19 Ольховик К. І. Пр. 5 | 5 | 132.787 | Деактивовано (зарах. на б) |
125 107 140
|
— | — |