Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 20 • БМ 2 • К 18
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 131.400
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 13
  • Конкурс на бюджет: 4.33
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бондаренко Ж. М. Пр. 1 131.400 До наказу (б) 121 131 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 131
  • Фахове випробування: 135
  • РК: 1.04
done_all
2 Кухта Д. Р. Пр. 3 146.400 Рекомендовано (к) 145 140 149
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 145
  • ТЗНК: 140
  • Фахове випробування: 149
  • РК: 1.04