Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологія Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 9
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дубинецький В. І. 0.000 До наказу (к) done
2 Козуб О. Б. 0.000 До наказу (к) done
3 Татарінов К. М. 0.000 До наказу (к) done
4 Кундеус О. Б. 0.000 Зареєстровано
5 Оришкін Р. О. 0.000 Зареєстровано
6 Янішевський О. П. 0.000 Зареєстровано
7 Смалюх В. В. 0.000 Зареєстровано
8 Парфенюк М. В. 0.000 Зареєстровано
9 Ткачук Р. В. 0.000 Зареєстровано