Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТМСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 21 • К 21
Заяв 22
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Попович І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Бобер Ю. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Раковська Д. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Твердун О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Андрущенко О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Сугерей В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Козак В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Гречанюк А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Падерін А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Панасюк М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Рабощук Д. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Дмитренко Я. С. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Ковальчук О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Давиденко С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Скорондяк А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Процюк А. В. 0.000 Відхилено (к)
17 Носанчук О. В. 0.000 Відхилено (к)
18 Вечірко Ю. Л. 0.000 Відхилено (к)
19 Замоченюк П. О. 0.000 Відхилено (к)
20 Бранець А. А. 0.000 Відхилено (к)
21 Василевська В. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
22 Кахарська О. Д. 0.000 Відмова