Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТМСО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 9
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гнатенко Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Тарадай І. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Зінчук М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Калабай М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Бамбуза О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Шило Б. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Ткачук Л. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Попович І. М. 0.000 Відхилено (к)
9 Давиденко С. С. 0.000 Відхилено (к)