181 Харчові технології
- Зараховано: 13
- Оригіналів: 13
- Рекомендовано всього: 1
- Рекомендован на контракт: 1
| ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 1 Бруд В. С. | — | 163.000 | До наказу (б) |
163
Співбесіда
|
— | done_all |
| 2 | 2 739-6874635 А. С. | — | 159.000 | До наказу (б) |
122 132
Співбесіда
|
— | done_all |
| 3 | 3 Ковальчак А. Я. | — | 181.000 | До наказу (б) |
181
|
— | done_all |
| 4 | 4 Боровський Я. І. | — | 179.000 | До наказу (б) |
179
|
— | done_all |
| 5 | 5 Авраменко В. М. | — | 174.000 | До наказу (б) |
174
|
— | done_all |
| 6 | 6 Марченко С. М. | — | 172.000 | До наказу (б) |
172
|
— | done_all |
| 7 | 7 Гончаренко Є. К. | — | 164.000 | До наказу (б) |
164
|
— | done_all |
| 8 | 8 Даценко В. В. | — | 161.000 | До наказу (б) |
161
|
— | done_all |
| 9 | 9 Давиденко Т. В. | — | 158.000 | До наказу (б) |
158
|
— | done_all |
| 10 | 10 Манойло О. М. | — | 156.000 | До наказу (б) |
156
|
— | done_all |
| 11 | 11 Брайлян О. В. | — | 153.000 | До наказу (б) |
153
|
— | done_all |
| 12 | 12 Пшінніков Д. А. | — | 149.000 | До наказу (б) |
149
|
— | done_all |
| 13 | 13 Даценко В. В. | — | 145.000 | До наказу (б) |
145
|
— | done_all |
| 14 | 14 Бердник Р. А. | — | 0.000 | Рекомендовано (к) | — | — | — |
| 15 | 15 Замула М. М. | — | 185.000 | Деактивовано (зарах. на б) |
185
|
— | — |
| 16 | 16 Теліженко І. О. | — | 177.000 | Деактивовано (зарах. на б) |
177
|
— | — |
| 17 | 17 Григоров О. В. | — | 176.000 | Деактивовано (зарах. на б) |
176
|
— | — |
| 18 | 18 Шестопалова І. С. | — | 175.000 | Деактивовано (зарах. на б) |
175
|
— | — |
| 19 | 19 Рудакова К. І. | — | 174.000 | Деактивовано (зарах. на б) |
144 134 140
|
— | — |
| 20 | 20 Зубко Є. В. | — | 171.000 | Деактивовано (зарах. на б) |
171
|
— | — |
| 21 | 21 Онацький В. В. | — | 167.000 | Деактивовано (зарах. на б) |
167
|
— | — |
| 22 | 22 Костенко Д. О. | — | 161.000 | Деактивовано (зарах. на б) |
161
|
— | — |
| 23 | 23 Куриленко О. О. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |