Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 6 • БМmax 5 • К 1
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 2
readiness_score 135.500
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гайдар М. А. Пр. 1 165.238 До наказу (б) 157 143
  • Українська мова: 157
  • Біологія: 143
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Матвієвський Д. В. Пр. 1 131.405 До наказу (б) 120 121
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 121
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Полулях М. М. Пр. 2 141.664 Скасовано (втрата пріор.) 144 114 148
  • Українська мова: 144
  • Математика: 114
  • Історія України: 148
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07