Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 30 • К 30
Заяв 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гербаві Д. М. 0.000 Допущено
2 Герман А. В. 0.000 Допущено
3 Гребеник К. І. 0.000 Допущено
4 Грищенко А. В. 0.000 Допущено
5 Деканадзе К. В. 0.000 Допущено
6 Кучер О. Г. 0.000 Допущено
7 Лапечук О. А. 0.000 Допущено
8 Овсієнко А. А. 0.000 Допущено
9 Пащенко В. А. 0.000 Допущено
10 Солдатенко О. В. 0.000 Допущено
11 Суботська А. С. 0.000 Допущено
12 Сухачов Д. В. 0.000 Допущено
13 Тарабаріна Н. Г. 0.000 Допущено
14 Чоловська Ю. В. 0.000 Допущено