Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза, якість і безпека харчових продуктів
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Аксельрод В. Я. 0.000 Допущено
2 Білий Є. О. 0.000 Допущено
3 Гаврилюк О. О. 0.000 Допущено
4 Криворучко І. І. 0.000 Допущено
5 Кукура І. О. 0.000 Допущено
6 Меньшиков О. В. 0.000 Допущено
7 Піддубний В. В. 0.000 Допущено
8 Решетиловська Д. В. 0.000 Допущено
9 Руньов Я. А. 0.000 Допущено
10 Свєташов В. М. 0.000 Допущено
11 Ткаченко В. М. 0.000 Допущено
12 Хлистун К. І. 0.000 Допущено