Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 10 • БМmax 3 • К 7
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.67
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 132.804
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 13
  • Конкурс на бюджет: 3
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 33
  • Конкурс на бюджет: 7.67
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 13
  • Рекомендован на контракт: 13
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 86-8596398 А. А. Пр. 1 165.796 До наказу (б) 162 151 153 8
  • Українська мова: 162
  • Математика: 151
  • Іноземна мова: 153
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 8
  • ГК: 1.02
Квота-2 done_all
2 86-8548614 Д. М. Пр. 4 137.500 Деактивовано (зарах. на б) 142 131 147
  • Українська мова: 142
  • Математика: 131
  • Біологія: 147
Квота-2